KAMP RESNIK **

Kamp Resnik leži le 500 metrov od srednjeveškega mesta Kamnika, 25 km severno od Ljubljane in 15 km od letališča Jožeta Pučnika, pod zelenimi planinami in pod vršaci Kamniških Alp. Kamp deluje v okviru domačije Pod Skalo, kjer imajo tudi možnost prenočevanja v sobah z zajtrkom.

Parcele v kampu so urejene na travnati površini, senco pa jim dajejo visoka drevesa. V kampu imamo v dveh enotah urejene WC-je in tuše, prav tako imamo tudi zunanje tuše z urejenim sončnim ogrevanjem. Na voljo je tudi urejeno mesto za oskrbo avtodomov ter prostori za pomivanje posode. Nasproti kampa je urejen gostinski lokal, ki deluje v sklopu hostla. Nudimo brezplačno brezžično internetno povezavo, gostje pa lahko uporabljajo računalnik v recepciji.

Zelena okolica, bližina planin ter številne možnosti za šport privabijo predvsem ljubitelje aktivnih počitnic. Tik ob kampu se nahajajo zunanji bazen, teniška igrišča ter igrišče za odbojko. Termalno kopališče z bazeni - Terme Snovik je oddaljeno le 9 km, še bližje pa je eno najboljših slovenskih igrišč za golf v Volčjem Potoku, ki je oddaljeno le 3 km.

V okolici je veliko možnosti za sprehode, najvišji vrhovi Kamniških Alp pa presegajo dva tisočaka, tako da ponujajo zanimive možnosti za gorske ture. Ena izmed najbolj zanimivih je prav gotovo Velika Planina, kjer poleti zelenice zapolni predvsem živina, saj gre za eno najstarejših ohranjenih pastirskih planin v Evropi. Na svoj račun lahko pridejo tudi ljubitelji gorskega kolesarjenja in ribolova. V večernih urah pa si lahko ogledate središče Kamnika, po katerem vas lahko popelje vodič.

Zakaj Kamp Resnik?

• Lepa okolica in bližina Kamniških Alp;

• Ljubljana oddaljena le 25 km;

• Korak stran od mesta Kamnik.

TOP